QanteQ

Copyright © 2015 QanteQ. All rights reserved.


Banner
QanteQ TASQ Q-Module Contact

TASQ

TASQ hoofdscherm 3D

Binnen het TASQ programma handelt u uw registratie, naspeurbaarheid en facturatie af binnen de tijd die het normaal kost om alleen een factuur te maken. Dit komt doordat bij de ontwikkeling van het TASQ systeem rekening is gehouden met al deze zaken. Door de jarenlange ervaring die QanteQ heeft binnen de tandtechnische sector is het programma zeer flexibel opgebouwd en past het zich naadloos aan op uw manier van werken.

Klok op toetsenboerd

TASQ registreert snel en eenvoudig alle informatie van de orderbon en presenteert deze op een overzichtelijke manier. Vanuit de orderbon genereert TASQ de digitale versie van de werkbon: het werkplan. Het werkplan wordt zeer overzichtelijk weergegeven maar herbergt een schat van informatie. Alles wat met een order te maken heeft is direct binnen handbereik. Wijzigingen aan de order aanbrengen, contact registratie, balielijsten, foto's, retourmomenten en nog veel andere zaken zijn vanuit dit scherm toegankelijk.


Orderregistratie

Algemeen


Facturatie


Het werkplan opslaan als gereed is voldoende om de factuur te genereren. Doordat TASQ gebruik maakt van voorgedefinieerde recepten beslaat het gehele traject van orderregistratie t/m factuur niet langer dan 20-30 seconden.

Contact registratie


Vastleggen van contact met patiënt of tandarts wordt steeds van groter belang. De medewerkers onderling kunnen dit systeem natuurlijk ook gebruiken. Bij het openen van een order is direct zichtbaar of er contact registratie plaatsgevonden heeft.

Retour / Balie lijst

De retour / balie lijst laat niet alleen zien welke order wanneer retour moet maar ook in welke fase (bv. passen in was) de order zich bevindt. U kunt op ieder moment de retour lijst voor ieder gewenste datum bekijken. Hierdoor krijgt u inzicht hoeveel werk er op bepaalde dagen retour moet (of komt). Veel van onze klanten gebruiken deze lijst als planning.

Retourlijst

En meer….

Koppeling met tandartsen


Een hot item binnen de tandtechniek is natuurlijk de digitale order verstrekking. TASQ biedt deze mogelijkheid ook. U bepaalt welke werkstukken uw tandartsen aan u kunnen verstrekken en hoeveel werkdagen er tussen de retour momenten zitten. Gebruikt uw tandarts het Novadent software pakket dan verstrekt hij orders direct vanuit Novadent. De factuur kan natuurlijk ook digitaal retour gestuurd worden.

Koppeling Contact registratie Factuur