QanteQ

Copyright © 2015 QanteQ. All rights reserved.


Banner
QanteQ TASQ Q-Module Contact

Q-Module

Q-Module hoofdscherm 3D

Waar het TASQ programma de registratie- en facturatie- verplichting voor zijn rekening neem, neemt de Q-Module de kwaliteitsdocumentatie verplichting voor zijn rekening. Waren er voorheen 200-250 uur nodig om een documentatie systeem op te zetten met de Q-Module bereikt u dit in slechts 2 dagen! Dit is mogelijk omdat met de Q-Module een complete set documentatie meegeleverd wordt. Deze documenten bewerkt u stap voor stap via de Q-Module en u vult bij de aangegeven velden slechts uw bedrijf specifieke informatie in. Makkelijker en sneller kan niet!

De nachtmerrie van ieder tandtechnicus, stroomschema’s opstellen en onderhouden. Niet met de Q-Module. Via een eenvoudig formulier omschrijft u uw stappen en het stroomschema wordt automatisch geproduceerd. Indien u wijzigingen aanbrengt aan de tekst, welke reeds voor gedefinieerd is, dan ziet u het stroomschema direct veranderen.

Stroomschema's

Algemeen


Flowchart

Documenten beheer


De Q-Module biedt u op eenvoudige en gestructureerde manier toegang tot de meegeleverde kwaliteitsdocumenten (MS Word vereist). U volgt de stappen op het hoofdscherm en voorziet de betreffende documenten van uw bedrijfsinformatie, dat is alles. Indien u een wijzigingen aanbrengt in een document dan wordt de oude versie automatisch gearchiveerd.

Formulieren\

Audit planning


Volgens de WMH dient u eenmaal per 2 jaar te controleren of de diverse onderdelen van uw documentatie systeem nog actueel zijn. De Q-Module biedt u de mogelijkheid om eenmalig een planning aan te maken en zal u tijdig herinneren als een onderdeel gecontroleerd moet worden. Hebben er geen wijzigingen plaatsgevonden dan vinkt u onderdeel gewoon af, zijn er wel wijzigingen dan zijn deze snel aangebracht en kunt u door met uw werk.

Audit planning

En meer….